Heb je de Ananas met sportbril al gespot bij fietscafé Klasbak in Zuidlaren?

Dit is een Gloryfy bril, mede mogelijk gemaakt door
Jeroen van JIJ brillen en meer.

Gloryfy, be Unbreakeble is een nieuw brillenmerk op de Nederlandse markt. De naam zegt het al, de brillen zijn onbreekbaar! Zowel het montuur als de lenzen zijn gemaakt van NBFX, een uniek en onbreekbare kunststof. Daarnaast heb je fenomenaal zicht omdat lenzen van de hoogste optische kwaliteit zijn. Hierdoor bieden de lenzen een contrastrijk en kleurecht zicht.

Sinds kort is de collectie bij JIJ brillen en meer te vinden in Zuidlaren. De collectie omvat niet alleen sportbrillen, maar ook prachtige zonnebrillen. Ook deze brillen zijn gemaakt van dé onbreekbare kunststof dus kunnen tegen een stootje. De pootjes zijn zelfs aan te passen, dus je kunt deze brillen strakker zetten op het moment dat je wilt gaan sporten. Daarnaast bieden de brillen een perfect draagcomfort vanwege het zeer lichte gewicht van de kunststof.

Het is mogelijk om de brillen op sterkte te bestellen, zowel enkelvoudig als multifocaal. Dus voor een sportbril op sterkte ben je aan het goede adres! Je gelooft het pas als je deze unieke brillen voelt en ziet. Dus kom snel naar onze winkel en overtuig jezelf van de kwaliteit van dit prachtige merk.