Blog

Blog

Tom Ford, elegant en verfijnd

Tom Ford’s brillen zijn elegant en verfijnd, verkrijgbaar in diverse stijlen en gemaakt van hoogwaardige materialen. Elk montuur is met zorg met de hand afgewerkt, wat zorgt voor een luxe uitstraling. Of je nu houdt van klassiek of modern, Tom Ford biedt een breed scala aan monturen om uit te kiezen.

Verder lezen »
Nieuws

Cazal viert 50 jaar HipHop

Hiphop, een muzikaal genre dat zijn oorsprong vindt in de straten van de Bronx, New York, viert dit jaar zijn indrukwekkende vijftigjarige bestaan.Wat ooit begon als een lokale culturele beweging, heeft zich als een onstuitbare golf over de hele wereld verspreid en heeft een blijvende impact gehad op de muziekscene. Ook Nederland omarmde de essentie van hiphop, waarbij DJ’s, rappers, breakdancers en graffiti-kunstenaars dezelfde vitale rol speelden als in andere delen van de wereld.

Verder lezen »
Nieuws

Vakantie JIJ brillen en meer 2023

Ook dit jaar gaan wij de zon op zoeken om ons weer op te laden.
Tussen 13 augustus en 28 augustus is onze winkel gesloten.
Dinsdag 29 augustus zijn wij weer aanwezig.
We zijn wel bereikbaar via mail en WhatsApp.

Verder lezen »
Blog

Waarom en hoe je een goede zonnebril moet dragen

Een zonnebril is niet alleen een trendy accessoire, vooral op zonnige zomerdagen. Het dragen van een zonnebril is van essentieel belang om je ogen te beschermen tegen schadelijke UV-straling en om diverse gezondheidsproblemen te voorkomen. Maar moet je per se een dure designerbril van honderden euro’s hebben? En hoe kun je weten of je een goede zonnebril hebt? Experts benadrukken dat de pasvorm van cruciaal belang is.

Verder lezen »
Blog

Expert in Biometrisch Intelligente Glazen

Rodenstock heeft met B.I.G. Vision een revolutionaire benadering geïntroduceerd voor de productie van multifocale brillenglazen, waarbij biometrische intelligentie wordt gebruikt om brillenglazen te creëren die het scherpst mogelijke zicht bieden.

Verder lezen »

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen