Glazen en lenzen

Glazen van Rodenstock

JIJ brillen en meer maakt gebruik van de revolutionaire DNEye®scanner. Met de zeer precieze 3D-oogmeting van de DNEye®scanner kunnen de ogen nauwkeuriger gemeten worden dan ooit. Zo krijg je de meest perfecte Rodenstock brillenglazen en dus het scherpst mogelijke zicht. Sinds 1900 wordt een algemeen model van het menselijke oog gebruikt voor het meten van het oog en het berekenen van brillenglazen. In de loop van de tijd werden de technologie en de glazen geperfectioneerd, maar de berekening was nog steeds gebaseerd op de oude methode. Met de DNEye®scanner meten we de individuele anatomie van het oog. Als een van ’s werelds toonaangevende fabrikanten kan Rodenstock ook de gemeten waarden in het brillenglas integreren.

Nachtblind of oogafwijking?

Bij JIJ brillen en meer horen we klanten die denken dat ze nachtblind zijn. In werkelijkheid is hun oogafwijking tijdens schemer anders dan overdag. Dit heeft te maken met de grootte van de pupil. Tijdens onze oogmeting bootst de DNEye® scanner meerdere lichtomstandigheden na en meet daarbij de exacte oogafwijking bij verschillende pupilgroottes. Zo kun je altijd vertrouwen op optimaal zicht: overdag, s’nachts en schemer.

Contactlenzen

Menicon

Menicon is een fabrikant van contactlenzen en lensvloeistoffen, opgericht in 1974 in Nederland. Gevestigd in Emmen produceert het bedrijf harde en zachte maatwerk lenzen, evenals Nachtlenzen®. Menicon heeft een eigen R&D-afdeling en is wereldwijd actief, met een focus op de ontwikkeling van comfortabelere lenzen en andere innovaties op het gebied van contactlenzen. Het bedrijf is ook bekend om zijn zachte disposable lenzen en lenzenvloeistoffen. Menicon blijft innoveren en heeft verschillende producten updates gekregen en nieuwe lenzen op de markt gebracht, waaronder de Conform-lens. Het bedrijf richt zich op de ontwikkeling van lenzen die nog comfortabeler zijn en een beter zicht bieden, inclusief de Indivisual maandlens, die geschikt is voor dragers met specifieke behoeften. Naast Menicon levert JIJ brillen en meer ook contactlenzen van andere fabrikanten zoals Johnson & Johnson, Bausch + Lomb en Cooper Vision.

Lenzen: o.a. Nachtlenzen®, Indivisual, Miru

Johnson & Johnson

Johnson & Johnson is een wereldwijd gezondheidsbedrijf dat zich richt op medische technologie, farmaceutica en consumentenproducten om het leven van mensen te verbeteren. Acuvue, een van de populairste lensmerken ter wereld, biedt hoogwaardige en comfortabele contactlenzen die beschikbaar zijn in verschillende correctiemogelijkheden, waaronder astigmatisme en multifocale lenzen. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en verantwoordelijkheid door ambitieuze doelen te stellen voor CO2-uitstoot en afvalvermindering en het gebruik van duurzame materialen. Acuvue contactlenzen zijn een uitstekende keuze voor mensen die op zoek zijn naar kwaliteit, comfort en diversiteit aan correctiemogelijkheden.

Lenzen: o.a. Acuvue®Oasys Max, Vita

Bausch & Lomb

Bausch + Lomb is een toonaangevend merk op het gebied van oogzorg, dat zich richt op het verbeteren en beschermen van het gezichtsvermogen van mensen wereldwijd. Het bedrijf biedt diverse producten, waaronder contactlenzen en lensverzorgingsproducten, geneesmiddelen, intraoculaire lenzen en andere oogchirurgische producten. Het bedrijf streeft voortdurend naar excellentie door te luisteren naar feedback, innovatieve oplossingen te ontwikkelen en te handelen vanuit integriteit en betrouwbaarheid. Met een geschiedenis van 150 jaar in oogzorginnovatie heeft Bausch + Lomb een team van getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die werken aan nieuwe en verbeterde producten om mensen te helpen beter te zien. Hun contactlens- en lensverzorgingslijn biedt een breed scala aan producten, waaronder ULTRA, Biotrue ONEday, PureVision, PureVision2HD, SofLens, Boston en Optima, en een assortiment lensverzorgingsproducten, waaronder Easysept, Biotrue en Renu.

Lenzen: o.a. Ultra, PureVision2HD, BioTrue

Cooper Vision

CooperVision is een wereldleider in de contactlensindustrie en heeft als doel om mensen over de hele wereld te helpen beter te zien. Het bedrijf werkt nauw samen met oogzorgprofessionals en investeert in onderzoek en ontwikkeling om nieuwe en verbeterde producten te ontwikkelen die voldoen aan de behoeften van patiënten. CooperVision produceert contactlenzen volgens de hoogste kwaliteitsnormen en heeft een sterke inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen.


Lenzen: o.a. Avaira, Biofinity, MyDay


Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen