JIJ brillen en meer is zichtbaar met ludieke campagne borden

JIJ brillen en meer heeft succes met Hoffman Outdoor media campagne borden langs de weg!

Zuidlaren

In het groenste dorp van Europa Zuidlaren, gelegen in het prachtige Drentse landschap, bevind zich een kleine maar gezellig brillenwinkel genaamd “JIJ brillen en meer”. De eigenaar, Jeroen, is een gepassioneerde opticien die bekend staat om zijn uitstekende oogzorg, hospitality en passie voor mooi brillen. Jeroen is altijd bezig met verbinden en samenwerken met lokale ondernemers om zo zijn bereik te vergroten.

JIJ brillen en meer

Verbinden en samenwerken

Op een dag, terwijl Jeroen door het dorp liep en medeondernemer Annebart alias de Kale kaasboer van de Zuivelhoeve Zuidlaren hem aansprak om samen een kleurrijk reclamebord via Hoffman Outdoor media langs de weg te zetten, dacht Jeroen dat een samenwerking met Zuivelhoeve Zuidlaren een geweldige kans zou zijn om zijn klantenbestand uit te breiden en zijn winkel te promoten. Hij nam contact op met Bastiaan Hollander van de Onlinvormgever in Zuidlaren en stelde zijn idee voor.

Idee

Bastiaan van de Onlinevormgever was meteen enthousiast over het idee van Jeroen. Het uitvoeren om op een ludieke manier met een paar worden het publiek weten te triggeren is Bastiaan van de wel toevertrouwd. Zo kwam de uiting met het konijn en de tekst “Wortels goed voor ogen? Nee, kas wel! en de naam van JIJ brillen en meer en de Zuivelhoeve Zuidlaren op de 2Sign borden van Hoffman Outdoor media om zo een breder publiek te bereiken. Deze samenwerking met Hoffman outdoor media is niet de eerste keer. JIJ brillen en meer heeft al eerder wat uit de pen van de Onlinevormgever op de 2Sign borden van Hoffman outdoor media laten plaatsen.

Succes

Hoffman Outdoor Media, een lokale reclame- en marketingonderneming gespecialiseerd in buitenreclame, kon wel smakelijk lachen om de ludieke uiting van het konijn. Zo plaatsten ze de reclameborden op strategische locaties in Zuidlaren, Vries en Eelde/Paterswolde om de campagne onder de aandacht te brengen bij het publiek en maximale zichtbaarheid te garanderen.

Zichtbaar!

De campagnes zijn altijd een groot succes! Klanten van JIJ brillen en meer kunnen het wel waarderen en reageren altijd enthousiast op de uitingen. De reclameborden zorgden voor veel bekendheid en nieuwsgierigheid bij het publiek.

 

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen