JIJ brillen en meer viert 2 jarig bestaan !!!

Op 6 april viert JIJ brillen en meer haar 2-jarig bestaan! Dank aan iedereen die ons heeft geholpen om een gevestigde naam te worden in Zuidlaren en omstreken.

JIJ brillen en meer is verheugd om jullie te vertellen dat we op donderdag 6 april a.s. al 2 jaar bestaan!
JIJ brillen en meer is iedereen dankbaar die vanaf de eerste dag er voor hebben gezorgd dat JIJ staat waar we zijn en daardoor al een gevestigde naam is in Zuidlaren en omgeving.

Shots By Stef

Corona

Het was best spannend geweest om midden in de Corona pandemie een bedrijf te starten en te laten groeien, maar bij JIJ brillen en meer hebben we laten zien dat het mogelijk is om een bedrijf op te bouwen dat geweldige producten en diensten aanbiedt.
Bij JIJ brillen en meer zijn wij erg gepassioneerd over ons werk en we werken hard om onze klanten te voorzien van de beste kijkoplossing en andere producten.

Passie

De afgelopen 2 jaar hebben we een groot aantal tevreden klanten aangetrokken die op zoek zijn naar kwaliteit, vakmanschap, passie en uitstekende service. De winkel heeft veel succesverhalen verzameld en heeft onder het genot van een heerlijk bak koffie, vele klanten geholpen om hun kijkleven te verbeteren. JIJ brillen en meer is niet alleen maar een brillenwinkel, we zijn ook nieuwsgierig naar het verhaal achter de mensen. Op die manier kunnen we bij JIJ brillen en meer altijd een bril of zonnebril vinden die het best bij jouw karakter past.

Succes

Dit succes zou niet mogelijk zijn geweest zonder de steun van klanten zoals jij, en daarom willen we jullie bedanken. JIJ brillen en meer hoopt jullie nog vele jaren van dienst te kunnen zijn en te blijven bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van jullie mooie kijkers.

Bedankt!

Nogmaals, bedankt voor jullie steun en wij hopen je te (blijven) zien bij JIJ brillen en meer!

 

Feestelijke groeten,

Géraldine en Jeroen

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen