Expert in Biometrisch Intelligente Glazen

Rodenstock heeft met B.I.G. Vision een revolutionaire benadering geïntroduceerd voor de productie van multifocale brillenglazen, waarbij biometrische intelligentie wordt gebruikt om brillenglazen te creëren die het scherpst mogelijke zicht bieden.

Door biometrische gegevens van het hele oog te bepalen, inclusief de lengte en duizenden datapunten, krijgt Rodenstock gedetailleerd inzicht in de anatomie van het oog. Deze gegevens worden direct geïntegreerd in het brillenglas, wat resulteert in ’s werelds meest nauwkeurige brillenglazen, nu bekend als B.I.G. EXACT®, om de nadruk te leggen op het niveau van biometrische precisie dat wordt geleverd met de DNEye® scanner van Rodenstock.

Het belang van biometrisch intelligente brillenglazen begint met het besef dat we eigenlijk niet met onze ogen kijken, maar met onze hersenen. Onze ogen zijn slechts de lenzen waardoor het licht binnenkomt, maar het is ons brein dat het beeld vormt op basis van de informatie die het ontvangt. Daarom is het essentieel om brillenglazen te hebben die perfect zijn afgestemd op de individuele anatomie van ons oog.

Traditionele brillenglazen worden vaak geproduceerd op basis van een standaardmodel dat geen rekening houdt met de unieke kenmerken van elk oog, wat kan leiden tot beperkingen in het zicht, vooral bij multifocale brillenglazen waarbij verschillende sterktes zijn geïntegreerd in één glas. Dit kan resulteren in vervorming, verminderd contrast en vermoeide ogen.

B.I.G. Exact®

Met B.I.G. EXACT® worden brillenglazen geproduceerd op basis van de biometrische gegevens van het individuele oog, wat resulteert in brillenglazen die perfect zijn afgestemd op de anatomie van het oog. Dit zorgt voor het scherpste zicht mogelijk in elke kijkhoek en elke blikrichting, wat betekent dat brildragers kunnen genieten van helder en comfortabel zicht, ongeacht waar ze kijken.

DNEye scanner®

De DNEye® scanner, die wordt gebruikt om de biometrische gegevens van het oog te meten, is een geavanceerd apparaat dat nauwkeurige en gedetailleerde metingen levert. Het meet duizenden datapunten in het oog, zoals de lengte van het oog, de pupilgrootte, de hoornvlieskromming en de asverdraaiing, en gebruikt deze gegevens om op maat gemaakte brillenglazen te produceren met een precisie die voorheen niet mogelijk was.

Voordelen

De voordelen van B.I.G. EXACT® zijn merkbaar voor brildragers. Allereerst zorgt het voor ongeëvenaarde scherpte van het zicht, zelfs in de perifere gebieden van het brillenglas, waar traditionele brillenglazen vaak beperkingen vertonen. Dit betekent dat brildragers helder zicht hebben, zowel dichtbij als veraf, zonder vervorming of verminderd contrast. Dit resulteert in brildragers van alle leeftijden, van jongeren die veel tijd doorbrengen op digitale apparaten tot ouderen die behoefte hebben aan scherp zicht op verschillende afstanden. Het biedt een geavanceerde oplossing voor mensen met presbyopie, astigmatisme, bijziendheid en verziendheid, waardoor ze kunnen genieten van het scherpste en meest comfortabele zicht mogelijk.

Nieuwe norm

Met B.I.G. Vision streeft Rodenstock naar een nieuwe norm in de optiek, waarbij biometrische intelligentie wordt toegepast om brillenglazen te creëren die perfect zijn afgestemd op de individuele anatomie van het oog. Dit resulteert in ongeëvenaarde scherpte van het zicht, verbeterd visueel comfort en een betere aanpassing aan multifocale brillenglazen. Brildragers kunnen genieten van helder zicht, zonder vervorming of verminderd contrast, en ervaren minder vermoeide ogen, zelfs bij langdurig gebruik van de bril.

Met behulp van de geavanceerde DNEye® scanner worden de biometrische gegevens van het oog nauwkeurig en gedetailleerd gemeten, waarna de brillenglazen op maat worden geproduceerd met een ongekende precisie. Dit resulteert in brillenglazen die perfect passen bij de unieke vorm en grootte van elk oog, en die dun, licht en esthetisch aantrekkelijk zijn.

Als marktleider in de optiek blijft Rodenstock streven naar innovatie en verbetering van de visuele ervaring voor brildragers over de hele wereld. B.I.G. Vision is een baanbrekende technologie die de normen verlegt voor de productie van multifocale brillenglazen, en het bewijs van Rodenstock’s toewijding aan het leveren van de best mogelijke visuele oplossingen aan haar klanten.

Conclusie

In conclusie, B.I.G. Vision van Rodenstock is een revolutionaire benadering van de productie van multifocale brillenglazen met behulp van biometrische intelligentie. Door rekening te houden met de unieke anatomie van elk oog en brillenglazen op maat te produceren, biedt B.I.G. Vision ongeëvenaarde scherpte van het zicht, verbeterd visueel comfort en een betere aanpassing aan multifocale brillenglazen. Met behulp van de geavanceerde DNEye® scanner en de precisie van B.I.G. EXACT® worden brillenglazen gemaakt die perfect passen bij de individuele vorm en grootte van elk oog, waardoor brildragers kunnen genieten van helder zicht en een optimaal visueel comfort. Rodenstock blijft zich inzetten voor innovatie en het leveren van de beste visuele oplossingen aan haar klanten, en B.I.G. Vision is een belangrijke stap voorwaarts in deze missie. Ervaar zelf het verschil van B.I.G. Vision en geniet van het scherpst mogelijke zicht met multifocale brillenglazen die zijn afgestemd op de unieke anatomie van uw ogen.

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen