De vernieuwde website van JIJ brillen en meer

De website die we hadden , was goed, was prima, was duidelijk, maar net niet al te zichtbaar. Dus een reden om deze aan te passen zodat deze goed vindbaar is in de wereld van Google.

Ergens aan het eind van 2022 kwam Erik van Meceda – Tynaarloo op een ochtend bij ons de winkel binnengelopen. Hij vertelde ons dat hij onze bestaande website, die overigens verder goed was, nog beter kon maken. Nog meer zichtbaar worden in de wereld van Google.
En nieuwsgierig zoals JIJ is, zijn we deze uitdaging van Erik aangegaan.
Samen met Erik en Dennis zijn we aan de slag gegaan. En nu is hij daar, de gloednieuwe, sprankelende website van JIJ brillen en meer, die is gemaakt door de creatieve geesten bij Meceda. Deze magische samenwerking heeft geleid tot een online paradijs voor brilliefhebbers zoals jij en wij!

wie is jij

Vrolijkheid

Je betreedt de virtuele deuren van JIJ brillen en meer en meteen word je verwelkomd door een kleurrijk en levendig ontwerp. De website straalt vrolijkheid uit en nodigt je uit om te gaan ontdekken. Elk klikje en elke swipe voelt als een avontuur, klaar om je mee te nemen naar een wereld vol stijl en verfijning.

De nieuwe website van JIJ brillen en meer is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feestje voor je navigatievaardigheden. Dankzij de slimme indeling en intuïtieve menu’s vind je moeiteloos je weg tussen de nieuwste monturen, de meest trendy merken en de perfecte bril die bij jouw persoonlijkheid past. Geen verdwaalde kliks of verwarrende omwegen meer – alleen maar vlotte en plezierige browsesessies.

Details

En laten we de kleine details niet vergeten die deze website tot leven brengen. De prachtige productfoto’s vanuit alle hoeken zorgen ervoor dat je de bril kunt bewonderen alsof hij al op je neus zit. De gedetailleerde beschrijvingen geven je inzicht in de unieke kenmerken van elke bril.

Verrassend

Dus, neem snel je toverstok (of in dit geval je smartphone, tablet of computer) en bezoek de vernieuwde website van JIJ brillen en meer, ontworpen door de briljante geesten bij Meceda. Laat je betoveren door de prachtige monturen, de gebruiksvriendelijke functies en de verrassende details. Bereid je voor om je stijl naar nieuwe hoogten te tillen en jezelf te verliezen in een wereld van briljante mogelijkheden.

Interesse

Ook interesse in ook zo’n sprankelende website voor jezelf of je bedrijf?
Neem contact op met Meceda – Onlandweg 9 – 9482 TC Tynaarlo – [email protected] – 085-303 02 08 – www.meceda.nl

Klik op logo om naar de website van Meceda te gaan

Winkelwagen

0
image/svg+xml

No products in the cart.

Verder winkelen